2006-10-01 Ruhpolding

fredag 1 september, 2006 0 kommentarer

Nu har jag landat i Ruhpolding igen. Sofia och Anna Carin kom snällt och hämtade mig på Saltzburgs flygplats. Både Sofia och Anna Carin stannade kvar här nere efter förra lägret så när de äntligen sätter sig på flyget hem om två veckor, har de tillbringat ca 5 veckor här nere!
Vet inte om jag har sett fram mot dessa veckor här nere. Det är visserligen kul att åka på läger MEN jag gruvar mig lite för vad som kommer att hända i träningsväg…

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes