2007-01-14 Ruhpolding

söndag 14 januari, 2007 0 kommentarer

Hela natten har jag legat med magsmärtor och lätt feber. Sista gången jag åt något var vid 6-tiden i går kväll. Med andra ord, det blir ingen tävling för mig idag.
Jakob och Anna Carin är de enda som klarat sig, än så länge. Björn mådde lite dåligt igår men det är ingen fara så han kör. Annars så blev både Johanna, Sofia och Anna Maria dåliga igår!
Vilket gift vi måste fått i oss!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes