2007-01-19 Pokljuka

fredag 19 januari, 2007 0 kommentarer

Grattis BJÖRN! Björn visar äntligen vad han är kapabel till, nu är det bara en tidsfråga tills han får kliva längst upp på pallen.
Själv är jag ganska nöjd med mitt lopp, placeringen 19 låter inte bra men kroppen fungerade riktigt bra, så jag gläder mig lördag och söndags tävlingarna!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes