2007-01-25 Anterselva

torsdag 25 januari, 2007 0 kommentarer

Nu har VM-uppladdningen börjat på riktigt. Över en halv meter snö har gjort att det är fantastiska spår överallt. Vi bor på ett riktigt bra hotell och får överdådig mat. Middagen serveras i sju rätter, så oss lider det ingen nöd på. Italienarna har verkligen fattat det där med service!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes