2007-01-31 Anterselva

lördag 3 februari, 2007 0 kommentarer

Äntligen fick han så han teg!! Trots att jag vallat mina skidor vid flertal tillfällen den senaste veckan har de alltid varit gråa när jag skall träna. Anledning: Mattias Herr Nilsson har vid varje möjligt tillfälle ”lånat” (utan lov) dessa nyvallade, orangeglänsande Rossignol skidor.
Som sagt hämnden var ljuv. Med en borrmaskin, skruvar och en skruvmejsel kan man göra mycket kul, t.ex. som att skruva fast Nisses skidor i väggen…

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes