2007-02-03 Antholtz

lördag 3 februari, 2007 0 kommentarer

Fantastisk svenskdag men mindre lyckad dag för mig. Uruselt skytte men bra skidåkning gjorde placeringen till 34. Imorgon ska jag skärpa mig ordentligt.
Nu ska jag avnjuta den vanliga sju rätters middagen och glädjas över andras framgångar!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes