2008-11-13 Mesnali

torsdag 13 november, 2008 0 kommentarer

Hemma igen, till fantastiskt skidföre! Åkte idag på nyuppkörda vägar uppe på fjället vid Sjusjøen. Fram och tillbaks, 2,5h och det finns mer..
Liv Kjersti åkte idag till Beitostølen för hennes viktigaste tävling detta år. Uttagning lördag och söndag. NRK sänder LIVE.
Vad skönt det är att vara hemma!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes