Mesnali: Julstädning..

söndag 23 november, 2008 0 kommentarer

Idag skall det fixas julstämning i Mesnali. Det är sista lediga dagen innan tomten kommer. På onsdag bär det nämligen av till Östersund och sedan kommer jag inte hem förrän den 23dec..
Alla som bor med mig klagar ALLTID på att det är så kallt på sovrummet. Inatt var det JAG som klagade, på Liv Kjersti. När jag vaknade vid fem snåret, visade termometern 10grader.. Jag som fortfarande ligger i sommartäcket. Förövrigt var den hårlösa skalpen stelfrusen.

Glöm inte att rösta på Sveriges Lucia och min syster Johanna! Röstningen är fortfarande öppen och man kan ringa fler gånger!!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes