Ändrade planer..

onsdag 29 februari, 2012 7 kommentarer

Formförbättrande träning på Natrudstilen Sjusjøen

Jag har efter MÅNGA om och men bestämt mig att jag på torsdag morgon åker ner till VM i Ruhpolding. Jag satsar på att delta i lördagens sprint!

Vad har gjort att jag ändrat mig?

Det är många saker som ligger bakom men huvudsaken är att det verkar som att vår lilla baby väntar lite till med att komma ut.
Men en lika stor del är att nära familjemedlemmar kommer att ta över min roll som ”logistikansvarig”. Att känna trygghet över att någon finns i närheten för att ta hand om mina två, betyder otroligt mycket. För man vet ju aldrig om den lilla krabaten tänker om..

Jag måste erkänna att det har varit svårare än väntat att hålla min linje om att vara hemma tills det sker. Och det inte bara för mig. Som många säkert fått med sig, har den blivande modern önskat att se mig på TV:n, även om hon också förstått mig i min önskan.

Så Nu riktar jag mitt fokus på första tävlingshelgen. Efter detta får jag ta en ny värdering.

Jag önskar Nu att få fokusera 100% på min VM-start och kommer inte att svara på ytterligare frågor varken via SMS, telefon eller e-post. Jag hoppas att Ni kan respektera detta.

Kontakta istället förbundets mediaansvarig på plats i Ruhpolding Leif Emsjö+46 76 855 88 08.

  Kommentarer

 1. Sandra onsdag 29 februari, 2012

  Du bestämmer bäst själv vad du tycker är bäst. Men roligt att du ska med, lycka till och hoppas sprinten går bra! :)

 2. Emelie onsdag 29 februari, 2012

  Vad härligt att du kommer på VM. Stort LYCKA TILL! Jag tror du blir farligare än någon gång.

 3. Helena m familj lördag 3 mars, 2012

  Lycka till idag. Vi håller tummarna. Ska försöka glädja dig med att vår förstfödda drog ut på det hela i 11 dagar innan han kikade ut. Slappna av och försök fokusera även om det är svårt. Vi håller tummat och tår.

 4. Monica lördag 3 mars, 2012

  Ett stort grattis för en strålande 3:e plats, lycka till imorgon.
  Och lycka till med den lille som väntar.

 5. Hasse i Söäenåfryken. lördag 3 mars, 2012

  Grattis Carl Johan vilket lopp, helt underbart
  Stora kramar te däg o frua

 6. kerstin söndag 4 mars, 2012

  Jättegrattis och många kramar till en fantastisk insats senaste dagarna!!!
  Familjen Johansson Krook
  Göteborg
  Ps Lycka till med pappaskapet!!!!

 7. Krister i Kungsängen söndag 4 mars, 2012

  Grattis

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes