SVT på besök

söndag 26 februari, 2012 0 kommentarer

I veckan var SVT med Peter Jonsson och fotograf Per Frisell på besök. De mötte upp i mitt i ett av mina pågående projekt.. (det är således inte färdig..)

Se inslag från SVT-Play:

Se även lite extra material (tyvärr geoblockad till Sverige..):

 

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes