Magiskt

måndag 12 mars, 2012 7 kommentarer

VM-veckan är över. Kroppen och knoppen känns idag helt tömda. Vi ligger idag still i Ruhpolding och flyger vidare med charter i morgon till Khanty Mansiynsk.

En sammanfattning av denna vecka är svår att göra. Detta för att jag vet inte med vilka ord som bäst beskriver upplevda drömmar och overkliga känslor. Att vinna dubbla VM-medaljer och bli farsa på under tre dygn, kan inte beskrivas bättre än drömlikt.

Avslutningen på detta fantastiska VM är också helt galet. Att både Björn och Fredrik fick med sig medaljer är det också magiskt! Och med min 6:e plats var vi alla på medaljutdelningen!

Jag längtar hem. Jag längtar fruktansvärt hem. Det kommer att bli en tuff kommande vecka men sen är det över. Tävlingar fredag, lördag och söndag gör att kroppen verkligen kommer att få köra sig!

  Kommentarer

 1. Viggo måndag 12 mars, 2012

  KÄMPA!

 2. Patrik Sjöborg måndag 12 mars, 2012

  Grattis till er alla men ett riktigt stort grattis till dig, Bergman. Vilken underbar historia och berättelse din vecka har varit. Grattis till dig och Liv-K för det största som kan ske och grattis även till dina framgångar under denna vecka.

 3. Sandra måndag 12 mars, 2012

  :) ja vilken vecka! Den har varit nästan lika rolig för oss som följt er. Härligt jobbat med sjätteplatsen också! Kul att alla tre fick vara med på prisutdelningen bra svenskdag. haha kan tänka mig att åka till Ryssland nu inte är det första du vill göra, men sen är ju veckan och säsongen snart slut också. Ha de gött och så hoppas vi på några tävlingar till. :)

 4. Lina tisdag 13 mars, 2012

  Så jäkla grymt av dig! Imponeras man inte av dig så vet jag inte vad man ska imponeras utav :) Grattis till både den lilla guldklimpen och de andra fina medaljerna.

  Lycka till i Ryssland, ska bli kul att följa avslutningen på denna säsong.

  (Ps, var har Björn sin medalj? 😛 Blev han så yr i huvudet efter loppet att han glömt den? :P)

 5. Ann onsdag 14 mars, 2012

  Grattis på födelsedagen Carl-Johan! Håll ut snart är du hemma och kan gosa med dina kära igen:) fam. Möller

 6. Helena fredag 16 mars, 2012

  Stort grattis till er alla! Det är så underbart att se er tävla! Vi har jublat högt och blivit tårögda om vartannat! TACK!!!

 7. Fam johansson Krook lördag 17 mars, 2012

  Vilken härlig bild!!!!!!!!!!!!!!!!! Grattis. Lycka till sista helgen!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes