Semester och far!

fredag 20 april, 2012 0 kommentarer

Njuter nu några fantastiska dagar som stavas ”semester”. Befinner mig nu på Vestlandet och här skiner solen och fjällen badar i snö!

Annars njuter jag dagarna som far. Lisa är så snäll att man knappt tror det är sant! Äter och växer som det knakar.

Sedan sist har jag hunnit med både SM och en liten Rysslandstripp. Håll till godo med lite bilder därifrån.

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes