Avslutning av semester och start på ny säsong

fredag 11 maj, 2012 2 kommentarer

Nu har jag packat ner verktygen för en stund och letat fram träningsutrustningen på allvar. Visst har jag rört på mig sista tiden men det högt oseriöst och väldigt lustbetonat. Helt enkelt ganska skönt.
Sista veckan har jag varit stensättande. Skiffersten har satts upp runt ingången. Ett pyssel utan like. Men värst var det nog för mina händer. Temperaturen har varit mellan 2 till 6 plusgrader och i tillägg sprutade stensågen vatten lite överallt.

Nu väntar upptaktläger i Stockholm. Hoppas värmen hittat dit!

    Kommentarer

  1. Pyzen fredag 11 maj, 2012

    19 grader varmt idag.

  2. Det spelar ingen roll..... lördag 12 maj, 2012

    vad du än gör, du fixar allt!! Supersnyggt!!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes