Torsby

torsdag 14 juni, 2012 3 kommentarer

Tossebergsklätten med vacker utsikt.. Foto: Olle Persson

Äntligen får man prata Värmländska och få en respons tillbaks på denna vackra dialekt!

Vi befinner oss i Torsby för årets första ”riktiga” läger. Snön används i tunneln för skidtestning och skidträning i ett fantastiskt bra före. Rullskidbanan cirkuleras men även andra ”höjdpunkter”, läs Tossebergsklätten utnyttjas.

Allt handlar om att på ett allsidigt sätt träna för att bli bättre.

Jag njuter av Värmland!

  Kommentarer

 1. Viktor torsdag 14 juni, 2012

  Klarar man av att åka rullskidor när ifrån Tossebergsklätten eller är bil ett måste?

 2. Carl Johan torsdag 14 juni, 2012

  Väljer Du att åka rullskidor ner så kommer det mest troligt vara den sista sak du hinner med i livet.. Härliga kurvor och en snittlutningen på 20% över 2km. Med andra ord, en av de finaste backintervallbackar som finns att bestiga.

 3. Amanda onsdag 20 juni, 2012

  Hej, jag funderade på några saker. Har du förlovningsringen på höger eller vänster hand ? Kommer du prata svenska med din dotter ?

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes