Sandnes och Blinkfestivalen

lördag 21 juli, 2012 2 kommentarer

Seger i Blinkfestivalen - Foto: http://blinkfestivalen.no/

Då var jag igång på riktigt!

Efter tre tävlingsdagar så slutade jag äntligen på TOPP. Skidskytte i centrum av Sandnes är en upplevelse. Adrenalin, stress och svett i en tuff kombination.

Men denna helg började redan i tosdags då det var uppförstävling på rullskidor längst in i den spektakulära lysefjorden. 640 höjdmeter skulle bestigas på en ca 6km lång sträcka. Kan bara hälsa att mina krafter var slut efter 2,5km. Ingen ”trevlig” upplevelse MEN ett fantastiskt bra träningspass. Se kartan nedan för att förstå klättringen.

På fredags hade vi förflyttat oss till centrum av Sandnes där både skyttedueller och rullskidskyttemasstart skulle avverkas. Fantastiska tävlingar utan riktiga topp resultat. Jo, jag vann visst prologen före Masstarten men det hjälpte inte för resultatlistan i Finalen..
Läs alla resultat på http://blinkfestivalen.no/

Lördagen bjöd på något som kallades för Supersprint. Kvartsfinaler, semifinaler samt ett final heat skulle avverkas. I varje heat skulle 4 skjutningar med en 700m runda mellan skjutningarna skulle köras. Och det gick bra. Fullträffen kom i finalen där en vinst inkasserades. Riktigt bra.

Resultat från dagen finner ni HÄR.

Karta över backracet från Lysebotn till Utsiktsplatsen!

View Lysebotn opp in a larger map
Ni som önskar SE mer av tävlingarna kan titta på dessa Sammandrag från helgen från NRK. (Hoppas att det går att se utanför Noregs gränser)

< Lördagens tävlingar >
< Fredagens tävlingar >
< Torsdagens klättring > 

    Kommentarer

  1. Linda lördag 21 juli, 2012

    vi hejade oss hesa i dag 😉 Grattis!

  2. Björn Ferry söndag 22 juli, 2012

    Grattis till segern!

    /Storlappen

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes