Solsken och äntligen SOMMAR i Obertilliach

fredag 7 september, 2012 0 kommentarer

 

Vy upp mot Obertilliach i badande eftermiddagssol

Tydligen måste man åka söder ut för att få sol på kroppen. Vi är på läger i Österrike och Obertilliach och jag kan verkligen inte klaga! Träningen flyter på riktigt bra. Kan det bli bättre?

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes