Muonio – Snö och kyla

torsdag 25 oktober, 2012 1 kommentar

Perfekta spår! Jag njuter. Foto: cjbergman.com

I år verkar vi ha turen på vår sida! Snö i träden, fina spår och kallt!

Riktigt kallt till och med. Under eftermiddagens klassiska skidtur var temperaturen nere på -16°C. Det biter i kinderna det så här tidigt på säsongen. Omställningen kändes lite stor.. Men som alltid, det är bara att pulsa på sig!

    Kommentarer

  1. Kul att vi får se bilder torsdag 25 oktober, 2012

    Det ser fantastiskt ut! Vi har bara sett flingor i luften än så länge.

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes