Hemma

tisdag 13 november, 2012 2 kommentarer

Sjusjøen, Natrudstilen skisenter i morgonljus.

Jag kan inte annat än att hålla med i Björn Ferrys senaste blogginlägg ”Tänkte lägga ut en bild, men vem vill se regn?”. Så vilken tur att regnet dragit vidare och lämnat kvar solen och ett snabbt snötäcke.

Träningen har tagit en ny vändning. Tung träning i Muonio med en intensitetsavslutning har nu blivit några lugnare dagar. Mot helgen ska nya tävlingslika pass köras. Formen ska letas fram.

Lisa sitter och drar sig snabbt framåt. Det hade hon lärt sig när jag sist var borta. Hmm, nya känslor att brottas med när det bara är 11dagar kvar till första start!

    Kommentarer

  1. Njutbar bild! tisdag 13 november, 2012

    Du bor på det rätta stället!
    Krama familjen

  2. "Magkänsla" söndag 25 november, 2012

    Hur kan man som förbundskapten ta ut ett VClag på MAGKÄNSLA., där går gränsen. Efter såå många år borde Staffan känna sina athleter bättre. Denna sk magkänsla har infunnit sig tidigare och det var på VM i sprint där CJ placerades i startgrupp 2 och enl Emil Hegle Svensen berövades CJ Guldmedaljen på grund av detta.

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes