Sängen och TV:n

söndag 25 november, 2012 0 kommentarer

Bästa vyn för Skidskytte? – Njet..

Idag får jag äran att kolla Mixstafetten från sången. En bra plats för god underhållning men.. -Man vill ju vara med!
Nu är mitt fokus inställt mot onsdag em. Det blir bra det.

Gjorde, som många fick med sig igår, upptäckten att jag beställt 10cm för långa stavar. Idag fick jag ta fram bågfilen och börja göra rätt för mig. Tyvärr lyckades jag blanda ihop greppen.. Mitt klassiska stavpar hade nämligen ett rör som är 0,5mm smalare än mina skate. Så.. bara ett par blev idag tävlingsklara.. Hoppas jag får förnyad energi imorgon..

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes