Video från Ruhpolding

torsdag 8 november, 2012 0 kommentarer

När nu snön ligger vit, i allafall här, så är det kanske roligt att titta tillbaks på vårt oktoberlägret från Ruhpolding..

Magnus Jonsson (@mageijonsson) alias ”That Guy” gör filmdebut på ett lysande sätt. Let the show begin..

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes