Fredrik, dagens svenska man!

lördag 8 december, 2012 1 kommentar

Prisutdelning på ”torget” i Hochfilzen. Men vart är Fredrik?

Att komma i mål är en befrielse. Utpumpad med en illamående oro i kroppen. Men det är över. Idag snurrade det även en besvikelse efter bommande skott runt i huvudet.
MEN så dyker det upp på resultattavlan: … 4:a – F. Lindström , 1, +11,3 . Alla trötthetstecken och negativa tankar bara dunstar!!

Härligt Fredrik! Så Kul Fredrik!

Fredagens sprint var en riktigt bra lopp av mig. Bara sekunder upp till pallen med en bom är riktigt bra. Skidåkningen flyter på fantastiskt bra, till trots för en motig känsla. Bara det gör mig glad. En 7:e plats känns sisådär MEN jag gav allt och ÄR riktigt nöjd!

Som sagt blev det för många bommar idag. Andra, tredje och fjärde varvet gick fort åkmässigt. Fick snabba ryggar. Kanske gick det lite för fort. För när jag kom till sista skyttet var krafterna slut. Så slutrundan blev en tuff upplevelse. Tyvärr.

Nu blickar jag redan mot morgondagens stafett. Lindström, Eriksson, Ferry och Bergman är uppställningen. Känns bra.

    Kommentarer

  1. Ewa lördag 8 december, 2012

    Härligt av Fredrik! Grattis!

    Go boys på stafetten! Visa var skåpet ska stå! Lycka till, håller alla tummar!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes