Schalke

lördag 29 december, 2012 1 kommentar

Från Julefrid med familj till skarpt läge, för en dag. Jag befinner mig i Gelsenkirchen och FC Schalkes 04 arena. Det har idag varit Biathlon Team World Challenge. En galen tävling som genererar så mycket adrenalin som bara kroppen kan pumpa ut i blodbanan.

I år lyckades inte jag och min lagkamrat Kaisa Mäkäräinen bemästra stressen lika bra som i fjol, då vi vann.. I stället slutade vi sjua. Jag får ta på mig ansvaret för denna placering. Drog av 3bom i min tredje skjutserie. Aja baja. Men en härlig upplevelse och super bra träning har jag fått!

Innan jag drog hit ner så fick jag en fantastisk månskenstur på mina klassiska skidor. Kontrasten är enorm med vädret som råder här nere. + 10°C och varma vårvindar..

Stillhet under månsken!

Stillhet under månsken!

Gelsenkirchen med grön gräsmatta

Gelsenkirchen med grön gräsmatta

    Kommentarer

  1. Cecilia söndag 30 december, 2012

    Rackarns synd med bommarna, men himla kul tävling att kolla på. Tack!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes