Vi tar farväl av Bled

söndag 16 december, 2012 0 kommentarer

Bled från sin vanliga sida..

Nu är första trimester slut och det har varit en riktigt bra en, dock utan guld touch. En enkel sammanfattning skulle kunna vara att åkningen har fungerat väldigt bra men jag har bommat några skott för mycket.

Precis som idag. 3bom är minst en för mycket. Åkningen väldigt bra tills.. ett stavbrott.

En olyckshändelse, som så lätt sker. Tyvärr blev det en cirkus innan jag fick en ny stav. Först fick jag en stav som var redan bruten (!), sedan en allt för lång och till sist en som var Björns.. dvs. bara ca 18cm för lång.. #Fail x 3

Bruten lycka..

Men vad gör väl det, nu ska jag hem till min familj. Längtar så hela kroppen skakar.

Nu befinner jag mig i Salzburg. I morgon vidare mot Skandinavien!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes