Oberhof i regn och dimma

fredag 4 januari, 2013 1 kommentar
En stock på väg att limmas..

En stock på väg att limmas..

Då var stafetten avklarad i dimmans förlovade stad. En stafett som gick sådär för oss svenskar. 7:e plats är inte bra men vi hade några riktigt bra prestationer bakom. Jag lyckades slarva bort 6:e platsen med en dålig avslutning. Det blev målfoto som jag förlorade och i tillägg lyckades jag spräcka stocken..

Den är nu i limning och skall vara klar tills i morgon.. Starkare än någonsin..

    Kommentarer

  1. Fredrik N lördag 5 januari, 2013

    Du såg inte pigg ut direkt vid målgång, till skillnad från Fak. Men bra kämpat ändå. Hälsa Ted att om han tränar duktigt (framförallt mentalt) så kan han få vara med snart igen :-)

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes