Nu närmar det sig!

onsdag 6 februari, 2013 7 kommentarer
Kaffe och levande ljus skapar liv..

Kaffe och levande ljus skapar liv..

I morgon drar Världsmästerskapet igång. Själv är jag dock hänvisad till reservplats. Mitt fokus är mot lördag. Det känns bra.

Annars kan vi konsten att ha det trevligt. Levande ljus och en presskannan med kaffe, sedan är det bara att luta sig tillbaks och låta diskussionen flöda. Diskutera kan vi. ja okej, vi kanske borde kalla det det älta. Kommer vi nämligen över ett bra ämne så kan det vändas om och om igen, kanske vila innan vi tillslut kramar ur det sista…

Vad är ett bra ämne då.. Oljans framtid och effekterna av den har upptagit sista månaden. Och denna ämne kan nog vändas i all evighet… Annars kanske vi skulle behöva nya fräscha ämnen..

  Kommentarer

 1. Fru Lindström onsdag 6 februari, 2013

  Jag har klurat länge på hur och när förbundet ska kunna bjuda med respektive på tävlingarna! Det borde ni ju kunna ”älta” läänge!

 2. Essal torsdag 7 februari, 2013

  Lycka till i VM,

 3. Mor torsdag 7 februari, 2013

  Nu har jag ett förslag till diskussion: Design av ny skiddräkt -kolla fransmännens nya -snygg

 4. Bernt lördag 9 februari, 2013

  Nej Bergman det är inte första gången du gör en besviken.Tycker att du å Ferry har gjort erat så släpp fram dom yngre nu.Skidåkningen klarar du Ferry inte heller ni åker för långsamt och ni gör inget annat än och tränar det är erat jobb skulle jag vara lika dålig på mitt jobb så fick jag sparken

 5. Kul inslag -Hotelldöden onsdag 13 februari, 2013

  Rekommenderas att titta på svt.se/sport/vintersport och Bergman berättar om Hotelldöden

 6. Vinterstudiobloggen onsdag 13 februari, 2013

  På svt.se finns även vinterstudiobloggen som du hittar längst till höger uppe i rubrikerna -jättekul att läsa om vintersporterna

 7. Olle lördag 16 februari, 2013

  Din DJ—A Pajas bra gjort tänker på stafetten i vm förstört för alla i laget det här är ditt jobb å du presterar så dj—a dåligt tack för allt hoppas att du slutar nu skaffa dig ett jobb istället för skidskytte. Och Till fru Lindström varför ska förbundet bjuda dig

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes