Idag startar uppstarten mot OS!

söndag 28 april, 2013 1 kommentar

Semestern är över och idag startar en ny säsong.
Denna säsongen är speciell, för den har jag tänkt länge på.
I februari är det nämligen OS och där har jag tänkt att kämpa till mig en medalj.

De sista tiden har jag varit FAR på riktigt. Det har varit riktigt härligt.

Lisa och jag har aktiverat oss. Vi har tvättat fönster och gungat. Och gungat och gungat och gungat. Det har ALLTID slutat med att några tårar fälls när pappa säger: ”Nu är det nog för idag..”

Vi har också lekt kurragömma. Eller Lisa iallafall, jag har bara letat.
Lisa gömde, för någon vecka sedan, fjärrkontrollen till tv:n. Den var helt borta i över en vecka tills Lisa en dag hade den i handen!.. Ingen visste var den varit förrän jag fångade tjuven på bar gärning. Lisa var nämligen på väg att stoppa in nya saker i Subwoofern.. Ett kreativt gömställe, måste jag säga. Där återfann jag för övrigt ännu en fjärrkontroll..

Här skall det bli skinande rent!

Här skall det bli skinande rent!

Här vill jag sitta pappa! Hela dagen om jag för bestämma!

Här vill jag sitta pappa! Hela dagen om jag för bestämma!

Här är mitt favorit gömställe. Subwoofern har mycket plats invändigt pappa!

Här är mitt favorit gömställe. Subwoofern har mycket plats invändigt pappa!

 

 

    Kommentarer

  1. Johanna söndag 28 april, 2013

    Fasters goding!!!!! Längtar ihjäl mig!!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes