Semester

tisdag 16 april, 2013 0 kommentarer

Jag har semester.
Det är skönt att ha semester.
Men det är annorlunda att ha semester med en ettåring runt benen.
Det är trevligare att ha semester med en ettåring runt benen.

29 april är jag igång igen.
Det ser jag fram emot!
Före det ska jag ha mer semester.
Det är härligt med semester.

 

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes