Fortare pappa!

måndag 10 juni, 2013 0 kommentarer
Cykelintervaller med en sovandes Lisa i ett Chariot-vagnen (Sovandes i alla fall en stund..).

Cykelintervaller med en sovandes Lisa i Chariot-vagnen (Sovandes i alla fall en stund..).

Nu är det dags för ännu mera hårdkörningen. Härligt.
Förhoppningsvis ska tysk sommarvärme underlätta tränandet i några dagar framöver. Men efter de sista dagarna rapporteringar från Tyskland med omnejd blir jag orolig.. Men det kan väl inte bli kallare eller blötare än i Mesnali?

Att jag inte hade pälsmössan på under sista skyttepasset ångrar jag bistert.

 

De sista dagarna har Lisa och jag varit ensamma hemma! Nyttigt för både far och dotter och härligt för mor som fick sig en liten semester.

För övrigt har jag haft en riktigt bra start av träningsåret. Bättre än någonsin.  Jag stor trivs. Det är så det skall vara.

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes