Höst men sommar i söder

torsdag 5 september, 2013 1 kommentar

Höstfärger i fjällen runt Mesnali!

Nu kan man äntligen börja andas kall härlig höstluft. Den friska höstluften får mig att börja längta mot vintern. Jag sa längta för snön kan vänta ett tag till, jag är ännu inte riktigt redo.

När hösten färglägger min arbetsplats är det som alltid dags för läger. Många och långa dessutom. På gott och på ont. Det goda är att träningen blir riktigt bra och det finns massor med tid för återhämtning men det jobbiga är att pappa längtar efter dotter och fru.

De närmaste veckorna är det Obertilliach i Österrike som får lukta vår svett. Vädret är och verkar bli smått fantastiskt..

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes