Hur har vi det i Obertilliach?

söndag 15 september, 2013 1 kommentar

Lägret i Obertilliach fortsätter!

Hur har vi det egentligen? Nedan följer ett litet axplock av bilder så här långt!

Klicka på bilden för att komma till lite bilder från Obertilliach!

Klicka på bilden för att komma till lite bilder från Obertilliach!

 

    Kommentarer

  1. Pappa Lennart söndag 15 september, 2013

    Fina bilder och kul att se dina lagkamrater också!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes