Hemma och nu Obertilliach

onsdag 9 oktober, 2013 1 kommentar
Ovan taket. Löptur i Österrike.

Ovan taket. Löptur i Österrike.

10 dagar hemma gick fortare än jag hade hoppats. Lilla Lisa har blivit en bestämd tös. Känns inte bra att åka bort.

Hösten har varit väldigt bra. När det är så bra väder önskar man att hösten kan fortsätta lite till..
Färgerna i skog och mark ger mig energi.

Nu är vi på plats i Obertilliach igen. Vädret är denna gång verkar lite ostabilt och vi hoppas att yr.no har fel i sina prognoser för de nästa dagarna. Vi lyckades dock få en fin löptur igår med dimmorna under oss.

    Kommentarer

  1. Fina vyer men..... onsdag 9 oktober, 2013

    Lisas bilder är finast!!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes