Bilder från Östersund..

onsdag 27 november, 2013 0 kommentarer

Det är varmt. Det är blåsigt.
Snön gråter, barken kommer fram och småstenen tror det är vår.

Här kommer lite bilder från dagen.. Och natten!

Klicka på Bilden för att komma till ALLA bilder!

Klicka på Bilden för att komma till ALLA bilder!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes