Idag smäller det!

söndag 24 november, 2013 3 kommentarer

IMG_3782

Det är några månader sedan säsongen 2013-2014 startade. Träningen startade för mig redan den 27april. Då på skidor hemma i Mesnali. Nu nästan 7 månader senare är skidorna åter på och vi är redo att visa vad träningen gjort. Egentligen ganska läskigt. Men å andra sidan är det är inte första gången heller..

Igår var det test av banorna och naturligtvis den obligatoriska utrustningskontrollen. Där kollas att utrustningen ser ut som den skall och att alla reklammärkena följer lagboken.
Detta måste vara mitt favorit kontroll. För de sista 5 åren har jag ALDRIG kommit igenom utan att fastna i diskussioner över mina fina reklammärken. Likaså denna gång. Trots att jag HÄVDAR att färg är färg och att Vit är precis som Grön en färg. Men men varje gång får jag höra att Grön är färg och vit/svart bara är.. ja, vadå?.. Så även denna gång fick jag lunka hem och ändra..

Så här såg baksidan ut före kontrollen:

Före: Memira i grön text - inte godkänt..

Före: Memira i grön text – inte godkänt..

Och så här ser den ut nu.. Förhoppningsvis godkänd.

Efter: Memira i vit text - Godkänt. Förhoppningsvis...

Efter: Memira i vit text – Godkänt. Förhoppningsvis…

Framsidan ser förövrigt ut såhär:

Årets framsida?!

Årets framsida?!

  Kommentarer

 1. Henke41 söndag 24 november, 2013

  Hej!

  När tar killarans tålamod slut när det gäller tjejerna och deras prestationer? Hur läge skall de åka med på ett bananskal..?

  6,08 minuter efter 2 sträckor! Måste vara ett slags bottenrekord.

  Bettan Högberg har varken fysisk status eller huvud att lyckas på denna nivån. Hon har inte utvecklats någonting de senaste åren. Varför skall dessa tjejer åka snålskjuts för att vi har herrar som presterar på högsta nivån?
  Det är en befogad fråga.

  Varför ens prata om OS när man inte presterar i Världscupen? Varför i hela friden får inte de svenska tjejerna nedgraderas till EBU-cupen?

  För att lyckas krävs självförtroende. Hur skall man kunna lyckas om man bara misslyckas? Skicka ner både Bettan och Anna-Karin till cupen under Världscupen. Börja sätt krav på de svenska tjejerna. Det är alldeles för många gånger dessa tjejer åkt snålskjuts på Ekholm,Olofsson samt killarna.

 2. Henke41 söndag 24 november, 2013

  IBU-cupen skall det stå.

 3. Göte C M måndag 25 november, 2013

  Baksidan är bättre. Fortsätt visa den för konkurrenterna!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes