Nästan, men ändå fantastiskt bra!

söndag 15 december, 2013 1 kommentar
Le Grand Bornand på sitt allra bästa!

Le Grand Bornand på sitt allra bästa! Foto: NordicFocus.com

 

Ikväll snurrar spurtvarvstaktik i skallen och jag grämer mig en liten smula. Men annars njuter jag mig över en riktigt bra dag.

Än en gång presterar jag skidåkning på absoluta toppen och när jag även plöjde ner prickarna ja, då blev det en riktigt bra placering!

Men nu längtar jag som om Julafton vore imorgon. 3,5 vecka ifrån familjen är enormt tufft!

– Lisa pappa kommer hem i morgon!!

    Kommentarer

  1. Owe måndag 16 december, 2013

    Hej C-J
    Grymt bra jobbat :-)
    Jag gillar inställningen och focusering .

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes