På pallen!

söndag 8 december, 2013 3 kommentarer
Yes! Härligt att vinna en spurt!

Yes! Härligt att vinna en spurt! Foto: NordicFocus.com

Att vinna en spurt och sedan få kliva upp på prispallen med lagkamraterna är riktigt härligt!

Detta blev möjligt efter en riktigt stark laginsats igår!

  Kommentarer

 1. Jürgen Eckstein tisdag 10 december, 2013

  Es war eine atemberaubende Aufholjagd, die Björn, Fredrick und dann der ”Außerirdische” Carl Johan, gebracht haben. Der 2. Platz war der Lohn für die Top-Leistung in Hochfilzen. Auch Christoffers Leistung war oké.

 2. Förra helgen Vann du ett silver denna gången fredag 13 december, 2013

  Vann de en fjärdeplats! Grattis till ett suveränt skytte och bästa åkning.

 3. Henke41 fredag 13 december, 2013

  Sverige kommer att ta sin första OS-medalj i stafett sedan OS i Albertville. Äntligen har man en 4:a som kommer att hålla. Arvidsson är en skytt och det är det som man saknat. Sverige kommer att vara max 30 sekunder efter första sträckan i OS..då slåss vi om guldet..Jag lovar..

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes