Ankommen Anterselva

måndag 13 januari, 2014 0 kommentarer
Månsken i Anterselva.

Månsken i Anterselva.

Ankommen till Anterselva. Jag måste nog säga, som vanligt bjuder denna del av europa på en omgivning och ett väder som borde får de flesta tunga sinnen att må bra.

Själv mår jag bättre för varje dag. Tränade lugnt i går och tänkte fortsätta så dagarna framöver. På fredag är nästa tävling. Tills dess njutning!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes