Inget mer tävlande i Ruhpolding

lördag 11 januari, 2014 1 kommentar

Tyvärr så har jag bestämt att ställa in dagens tävlingar.

Orsaken är att jag var på gränsen att bli sjuk igår. Nu verkar det som min kropp jobbat bra i natt, jag mår nämligen bra idag.
MEN med OS i tankarna så vågar jag inte utsätta kroppen för en tävling redan idag.

Surt men jag måste försöka hela tiden ta beslut som är långsiktiga.

Så vad i ska jag göra idag? Boken och internet:et läste jag slut på igår redan..

    Kommentarer

  1. Dr Ruskov MD, Bansko, Bulgaria lördag 11 januari, 2014

    I support such decision. However you have to enjoy life. whatever you wish it will happen…the only way this to happen is you wish it with the heart!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes