Hur ser det ut?

fredag 7 februari, 2014 0 kommentarer

Här kommer lite bilder från vår OS by, den som ligger uppe i berget. Byn kallas Endurance Village (uthållighets byn). Här bor nämligen bara längdskidåkare och vi skidskyttar.

Spelen är väl snart invigda och vi har mindre än ett dygn tills vi är ute i farten!

Nu kör Vi!!

Klicka på bilden för att se ALLA bilder!

Klicka på bilden för att se ALLA bilder!

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes