Varumärken – nix!?

tisdag 11 februari, 2014 2 kommentarer

Inte riktigt den start jag hade önskat på detta OS:et. Igår räckte helt enkelt inte krafterna till.

Varför är det så? Nja, något enkelt svar finns inte. En extrem tuff bana. Ett tungt före. Stora ambitioner och inte helt dröm formen.

Men på torsdag är det ny tävling och då kan allt hända!

OS har många speciella regler. Som många märkt får varken vi aktiva eller ledarna propagera för egna sponsorer under OS tiden. Dvs all reklam måste bort. Inte alltid så lätt i den digitala tid vi lever i. Inte så lätt att styra vad som ligger kvar och inte. Lättare var det förr när man kunde kasta bort en tidning.

Ett annat exempel är att ALLA varumärken i vårt boende är övertejpade.. Dessa bilder är från vår lägenhet. Ni kan bara tänka Er hur många lappar som klistrats i ALLA OS-byar.. (Klicka på bilderna för att se dem förstorade)

    Kommentarer

  1. Ofattbart onsdag 12 februari, 2014

    Tack för en intressant spaning och alla dessa helknäppa konsekvenser!!

  2. Malin i Lysekil torsdag 13 februari, 2014

    Helt otroligt att de orkar tejpa över så små varumärken som de vid låskolven i dörrarna! Kul vinkel inifrån ett ändock spännande OS! Lycka till i resten av loppen!

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes