OS-bilder och snö

måndag 3 mars, 2014 2 kommentarer
Klicka på bilden för att se ALLA bilder från Sochi!

Klicka på bilden för att se ALLA bilder från Sochi!

Vips så var OS över. Vips så har en vecka hemma med nära och kära sprungit iväg..

Trots detta har inte mina väskor från Sochi kommit än. Och jag som måste börja packa NU!?

OS sammanfattas som en trevlig tid men med blyga resultat. Första helgens sprint och jaktstartstävlingar, känns bittrast. Formen var inta alls på plats och det svider. År av träning fick inte fart på kroppen.

Vad som låg bakom detta är svårt att veta. Har ingen bra förklarning. Kände mig helt enkelt inte acklimatiserad trots att jag borde och det med BRED marginal..

Nu är det bara att trycka ner besvikelsen och titta framåt!

Tre WC-veckor återstår och jag är redo att ge järnet, om bara Johan Hagström hittar mina skor, armrem och annat på Arlanda.

Känns lite sisådär att veta att mina svettiga underställ från Sochi ligger och ”go gör sig” någonstans. Och att de med all garanti kommer att lukta riktigt ogott i Pokljuka. Hoppas verkligen att innovationen tvättmaskin kommet även till Slovenien..

Förresten, jag har skottat snö i veckan.. På min gräsmatta ligger det över 2m(!) snö. Plogkanterna är mellan 2,5 – 3,5m. Om Nu detta inte räcker snöar det fortfarande. Under denna vecka har det kommet 35cm.

Så midsommar räknar jag med att fira runt en snögubbe i stället!

Här är det i ordning gjort för födelsedagsfirande ute i snön!

Här är det i ordning gjort för födelsedagsfirande ute i snön!

 

    Kommentarer

  1. Britt-Marie Karlsson måndag 3 mars, 2014

    Lycka till nu på tävlingarna som återstår.

  2. Jürgen Eckstein måndag 3 mars, 2014

    Da kann Lisa an ihrem 2. Geburtstag schön Schlitten und Ski fahren.
    Wir sehen uns in Pokljuka.

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes