Det vanliga livet, det är inte så roligt det heller.. Eller?

söndag 26 oktober, 2014 0 kommentarer
20141017_110518

Så här såg min gamla arbetsplats ut förra veckan. Idag gråter allt som heter snö..

 

När klockan ringer lite för 7, smyger jag upp, äter två mackor, drick ett glas mjölk och hoppar in i bilen. 2min senare är jag framme på mitt kontor.

Vid infarten till snöriket, där jag har ett hörnkontor med utsikt över Sjusjø-terrängen. Där sitter jag för tiden och försöker svara klyftigt på mail och fundera på fjällets framtid.

Men vad gör jag.. Jo, jag har tagit över ansvaret av två nybyggda Storstugor som vi kallar Lodge 1 och 2. När jag säger stor, så menar jag stor. Den ena har 12 sovrum med 44 sängplatser den andra 8 sovrum med 30 sängplatser.

Inredningen är av senaste snitt och bygget utstrålar stil.

Hit är det tänkt att jag skall få företag på konferenser och möten. För att lyckas, tror jag att vi måste bygga upp det runt event och aktiviteter.

Så där sitter jag och planlägger våra aktiviteter och förbereder mig inför möten med företag.

Och vem trodde det om mig för några år sedan? Inte jag i alla fall.

Så hur upplever jag det att jobba nu då? Jo, sista veckan måste jag säga att jag kosat mig framför värmen av dataskärmen medan temperaturen utanför fönstret pendlat mellan +1°C och + 8°C med regnet skvättandes från skyn.
Referensen mot mitt gamla liv är tanken om är tanken på att sitta på en cykelsadel med en stråle av isvatten stänkandes i ryggen av bakhjulet. I timme efter timme.
Jag har konstaterande då tänkt. Det var INTE bättre förr..

Men när snön gnistrar utanför fönstret om några veckor, så tror jag att jag sticker ut på en träningstur i smyg..

Arbetsplatsen heter för övrigt Sjusjøen Hytteutleie..

Utsikt från min nya arbetsplats..

Utsikt från min nya arbetsplats..

Inga kommentarer

Comments for this entry are closed at this time.

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes