Helt plötsligt var vi fyra..

måndag 17 augusti, 2015 1 kommentar
Två fötter till mina fantastiska flickor!

Två fötter till mina fantastiska flickor!

Vet Ni vad, den 29 Juli blev jag far till ännu en fantastisk flicka. Tre veckor för tidigt ville tösen på 2900g och 49cm ut.
Allt gick bra med mor, dotter OCH mig. För den här gången var jag på plats..

Lisa, som hunnit bli 3,5år, är en väldigt stolt syster och passar på sin syster Ida på ett väldigt ömt sätt.

Livet har än en gång blivit förändrat. Till ännu en nivå av större trivsel.

Annars flyter mitt nya liv som arbetstagare på fint. Jag trivs och jag försöker att hela tiden vara kreativ i allt jag gör. Det är det som driver mig som person.
Och träningen? Här är det stopp, kroppen verkar skrika NEJ. Förkylningar har avlöst varandra sedan februari och för tillfället härjar feber/halsont/nästäppa. Men vad gör väl det? Inget! Livet fungerar precis lika bra även om man är lite förkyld. Så var det inte förut..

    Kommentarer

  1. Fam Peter tisdag 18 augusti, 2015

    Ett STORT GRATTIS från oss i Blekinge

Skriv en kommentar

* = Måste fyllas i

Wholesal Jerseys China Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap oakleys wholesale cheap nfl jerseys cheap jerseys Cheap jerseys disount jerseys wholesale jerseys supply Wholesale jerseys shop cheap nfl jerseys fake oakleys cheap gucci replica fake oakleys cheap gucci replica replica gucci fake ray bans Christian Louboutin outlet Christian Louboutin Replica christian louboutin sale christian louboutin replica Replica Christian Louboutin cheap nfl jerseys red bottom shoes